از کنجد برای تنظیم روغن , خوش مزه کردن غذاها , تقویت و مراقبت سالم پوست استعمال می شود . ما نیز دراین خبر کارایی داریم شمارا با مهمترین ( خاصیت کنجد ( و بها غذایی بالای آن آشنا کنیم , با ما همراه گردید .
خاصیت کنجد برای تندستی پوست
از مهمترین
نیز چنین محتوای بالای روی در کنجد در ایجاد کلاژن هم امداد شایانی می نماید . کلاژن هم موجب تولید الاستیسیته و ترمیم بافت های جراحت به چشم میخورد . با مصرف منظم روغن کنجد از سرطان پوست پیش گیری فرمائید .
مصرف کنجد برای تن درستی استخوان ها
طبق مطالعات انجام شده یک مشت دانه کنجد بیش از یک جام شیر , دارنده کلسیم است . نیز چنین وجود روی درین دانه ها چگالی مواد معدنی استخوان ها را ارتقا میدهد .
خواص شگفت انگیز کنجد برای کاهش اضطراب
وجود منیزیم و کلسیم تحت عنوان دو ماده معدنی در کنجد منجر کاهش استرس و اضطراب می شود . نیز چنین علاوه بر این ها ویتامین های تیامین و تریپتوفان در کنجد نقش متانت بخش کننده را داراهستند و در ساخت سروتونین زیاد مفید میباشند . قابل ذکر است که سروتونین قادر است در کاهش درد , بهبود رفتار و خواب هم کارساز باشد .
پیش گیری از سرطان با میل کردن کنجد
از خاصیت کنجد که زیاد باارزش و کلیدی هم تلقی می شود , وجود ترکیبات ضد سرطانی نظیر اسید فیتیک , منیزیم و فیتوسترول ها در آن است . فیتوسترول در دانه های کنجد بیشتراز بقیه آجیل ها است .
بی نیاز بودن کنجد از پروتئین
پروتئین بیست درصد از دانه کنجد را در بر میگیرد و میتواند یک مرجع عالی برای تامین پروتئین واجب تن باشد .
منفعت کنجد برای پیش گیری از دیابت
به کار گیری از روغن کنجد در پیش گیری از دیابت تاثیر به سزایی داراست . به نحوی که روغن کنجد میتواند گلوکز پلاسما را که در دیابت خیلی اساسی بهبود ببخشد . نیز چنین علاوه بر ای دانه کنجد بضاعت و توان کاهش فشار خون را هم دارااست . مبنی بر مطالعات انجام شده دراین مورد دانه های کنجد این توان را دارا هستند که فشار خون را در اشخاص دیابتی تحت بیاورند . منیزیم جانور دراین دانه ها نقش دارای اهمیت در کاهش فشار خون دارااست .
نکته!
دانه های کنجد سپید بیشتر مورد استعمال قرار میگیرند و این در حالی است که دانه های کنجد سیاه دارنده مواد مفید بیش تری می باشند .
کاهش کلسترول خون با یاری کنجد
دانه های کنجد با دارا بودن فیتوسترول بضاعت و توان این را دارا هستند که ساخت کلسترول را مسدود نمایند و موجب کاهش مرحله کلسترول خون در تن شوند . نیز چنین ذکر این نکته هم ضروری است که دانه های کنجد سیاه دارنده فیتوسترال بالاتری میباشند .
خاصیت کنجد برای بهبود هضم و گوارش
فیبر های جان دار درین دانه ها در فرآیند هضم و گوارش خوراک دوچندان موءثر میباشند .
دانه های شگفت انگیز کنجد و سالم قلب
روغن کنجد با پیش گیری کردن از ضایعات آترواسکلروتیک بوسیله آنتی اکسیدان و نیز چنین ضد تورم شناخته شده تحت عنوان سسامول موجب ارتقاء تن درستی قلب می شود .
مصرف دانه های کنجد برابر با بهبود بیماری کم خونی
از سایر خاصیت کنجد می شود به سرشار از آهن بودن آن اشاره نمود . به همین خاطر افرادی که در گیر بیماری کم خونی و ضعف می باشند مصرف دانه های کنجد سفارش می شود .
درباره این سایت